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Pinteresting: Paleo chocolate-chip cookies

Rachel was asking for a couple of days for us (read her and I, no brother or sister includes here…) to make a cake… So I gave in🙂 but no cake was made!

Pinteresting: paleo chocolate-chip cookies
A cake means flour and days sitting on the counter teasing me out…! so we made the next best thing (or should I say the BEST thing?!) and went for cookies.

Pinteresting: paleo chocolate-chip cookies

I had this recipe for grain-free chocolate-chip cookies sleeping on my board on Pinterest for awhile so we gave it a go.

Pinteresting: paleo chocolate-chip cookies
I made double batch and it only yielded 2 dozens. I changed the recipe a bit and put 1 cup almond butter and 1 cup peanut butter and replaced almost all of the honey by agave syrup.  The recipe was quick to make and Rachel was a happy girly!

They ended  up being tasty and the kids were kind of disappointed to only have 2 cookies each lol!

Pinteresting: paleo chocolate-chip cookies

Find the recipe here!

Pinteresting: paleo chocolate-chip cookies

Ça faisait plusieurs jours que Rachel me picossait pour faire un gâteau! Puisque je ne voulais pas me commettre sur un tel projet (gâteau= farine + des jours sur le comptoir Ă  me faire de l’oeil pour que je le mange) nous avons donc dĂ©cidĂ© de faire des biscuits, sans farine bien sĂ»r!  La recette est facile Ă  faire, très goĂ»teuse mais ne donne pas beaucoup de biscuits (une douzaine par batch) J’ai fait double recette et j’ai changĂ© une des tasses de beurre d’amandes par du beurre d’arachides et presque tout remplacĂ© le miel par du sirop d’agave. Je vous retranscris la recette en français (prise ici si vous voulez voir l’originale!)

Biscuits sans farine aux pépites de chocolat (donne 1 douzaine)

  • 1 tasse de beurre d’amande
  • 1/4 tasse de miel
  • 1 oeuf
  • 1/2 cuiller Ă  thĂ© de bicarbonate de soude (p’tite vache)
  • 1/2 cuiller Ă  thĂ© de sel
  • 1/4 tasse de pĂ©pites de chocolat (ou plus!!)

Préchauffer le four à 350F. Tout mélanger les ingrédients et déposer par cuiller à thé sur une plaque garnie de papier parchemin. Cuire 8-10 min.

About Cul de Sac

Hi there! Love crafting and sewing, taking pictures and show it all :)

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